Palvelut

Olemme taloushallinnon yhteistyökumppani, jonka laatuun voitte luottaa. Hoidamme taloushallintonne, jotta voitte keskittyä yrityksenne menestykseen. Tarjoamme kaikkia taloushallinnon ulkoistamispalveluita, kuten myynti- ja ostolaskupalvelut, palkkahallinnon-, kirjanpidon- ja raportoinnin palvelut sekä tilinpäätös- ja veroilmoituspalvelut.

Palvelukokonaisuus räätälöidään juuri yrityksenne tarpeiden mukaiseksi, ja tarvittaessa kokonaisuus tarkistetaan vastaamaan yrityksenne muuttuvia tilanteita. Palvelukokonaisuudessa käytössäsi on myös Talouspäällikkö -ratkaisumme, jotka sopivat pienemmänkin yrityksen käyttötarpeisiin.

Sähköiset ratkaisut mahdollistavat lähes reaaliaikaisen tiedonsaannin taloushallinnon tilanteista, ja kasvattavat seurattavan tiedon määrän uudelle tasolle. Taloushallinnon sähköistäminen ei vaadi suuria investointeja tai laiteasennuksia, ja sen aloittaminen on helppoa. Ohjelmisto toimii pilvipalveluna internetissä. Toimittaessa asiakkaan kanssa samassa kannassa taloushallinnon työnjakomahdollisuuksista asiakkaan ja tilitoimiston välillä voidaan sopia joustavasti.

Cristallitaloudelta saat laadukasta palvelua