ELY-KESKUS: YRITYSTEN KEHITTÄMISPALVELUT

Olemme Ely-keskuksen hyväksytty puitesopimustoimittaja 2021-2023 yrityksen kehittämispalveluissa. Toimitamme analyysipalveluita sekä kasvun, kansainvälistymisen ja uudistumisen konsultointipalveluita.

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointipalveluja, joiden avulla voit kehittää yritystäsi helposti ja nopeasti. Saat yrityksesi avuksi kokeneen liikkeenjohdon asiantuntijan kohtuullisin kustannuksin.

ANALYYSI

Tarvitseeko yrityksesi apua nykytilan ja uusien mahdollisuuksien tunnistamiseen?

Analyysissa kartoitetaan kokonaisvaltaisesti yrityksesi liiketoiminnan nykytila ja kirkastetaan kilpailuetuja yhdessä asiantuntijan kanssa. Saat yrityksellesi konkreettisen kehittämissuunnitelman, jossa määritellään tavoitteet, kehittämiskohteet ja tarvittavat toimenpiteet 2–3 vuodeksi eteenpäin. Analyysin jälkeen yrityksesi voi hyödyntää ELY-keskuksen Konsultointi-palveluita tai muita yrityspalveluita.

Analyysin kesto on tavallisesti yhden päivän, ja se maksaa yritykselle 260 € + alv/päivä.

KONSULTOINTI

Konsultointipalvelun kesto määräytyy yrityksesi tarpeen mukaan, mutta tyypillinen kesto on 2-5 päivää kerralla. Konsultointi-palvelu soveltuu yrityksen strategisen kehittämisen tueksi.

Konsultointi-hinta on 325 € + alv/päivä.

Hae mukaan palveluun ELY-keskuksen omilla verkkosivuilla:

CristalliTalous Oy

Christa Hägglund
0400 911 376

Harriet Hägglund
050 351 3334
Sähköpostit:
etunimi.sukunimi@cristallitalous.fi

Kaivolahdenkatu 4 lt2
00810 Helsinki
Laskutusosoite: 003725398449 OpusCapita