TILITOIMISTO CRISTALLITALOUS

CristalliTalous on kokenut ja asiantunteva tilitoimisto, joka välittää asiakkaistaan.
Me palvelemme yrityksiä suurella sydämellä ja positiivisella asenteella.

Satsaamalla taloushallinnon palveluihin teet palveluksen yrityksesi liiketoiminnalle.

YRITYKSEN TARINA

CristalliTalous Oy on perustettu vuonna 2013 yrittäjän rakkaudesta taloushallintoon. 20 vuoden kokemus alan työtehtävistä, jatkuva kouluttautuminen ja antaumuksellinen halu kehittyä luovat pohjan kattaville asiantuntijapalveluillemme.

Yrityksemme on henkilöstön määrältään pieni kahden siskoksen toimisto, mutta toimintakyvyltään pippurinen. Sellaisena haluamme myös toistaiseksi pysyä. Pienenä yrityksenä toimimme lähempänä asiakasta ja toimintamme on ketterämpää. Taitomme on silti suurta ja teemme työtä erittäin suurella sydämellä. Palvelumme laatu on meille kunnia-asia.

Yrityksemme on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto.

Ketteränä toimijana voimme keskittyä tekemään oikeita asioita ja muovata palveluitamme tuomaan todellista lisäarvoa ja vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Käytämme nykyaikaisia toimintatapoja, kehitymme yrityksenä ja henkilöstönä, ja elämme elämämme matkaa.

Asioita tehdään syystä ja tarkoituksenmukaisesti. Pyrimme aina mahdollisimman positiiviseen kanssakäymiseen. Tästä huolehtii omalta osaltaan henkilöstöämme täydentävä yltiöpositiivinen toimistokoira.

OTA YHTEYTTÄ

CRISTALLIKATSE

CHRISTA HÄGGLUND

Tradenomi, KLT

Olen CristalliTalouden perustaja. Minulla on monipuolinen kokemus alan tehtävistä 20 vuoden ajalta ja tänä aikana olen kehittynyt kokonaisvaltaiseksi talouden hallitsijaksi. Kertynyttä kokemusta ja tietoa hyödynnämme asiakkaidemme hyväksi jokapäiväisessä työssämme.

Parasta työssäni on, että aina voi tulla paremmaksi, eikä työstä tule tylsää. Jatkuva muutos ja kehittyminen pitää työn mielenkiintoisena. Pidän itseni haastamisesta.
Tykkään ihmisistä, ja minusta on ihanaa pystyä todella auttamaan yrityksiä heidän talouden haasteissaan.
Luonteeltani olen positiivinen ja nauravainen, mutta myös tarkka ja tarvittaessa tiukkakin.

HARRIET HÄGGLUND


Hyppäsin CristalliTalouden kelkkaan vuonna 2017. Työkokemusta minulla on kertynyt monipuolisesti, lähinnä erilaisiin tutkimuksiin liittyen, ja olen ravitsemustieteeltä valmistunut maisteri. Lähitulevaisuuden tavoitteenani on suorittaa KLT-tutkinto. Olen järjestystä rakastava organisoija ja utelias tutkijaluonne. Taloushallinto minua kiehtoo monipuolisuudellaan. Mielestäni tärkeintä työssä on hyvä meininki, vaikka käsiteltävät asiat joskus haastavia olisivatkin.

LUCA


Olen CristalliTalouden hyvinvointivastaava.
Aloitin toimistokoiran ammatin harjoittelun jo pentupallona.
Asenteeni elämään on yltiöpositiivinen. Kaikki on mielestäni kivaa, kunhan saan olla siinä mukana.
Työssäni parasta on ihmiset. Huolehdin ihmisten väliaikaliikunnasta ja olen aina valmis rapsutuksiin.

CristalliTalous Oy

Christa Hägglund
0400 911 376

Harriet Hägglund
050 351 3334
Sähköpostit:
etunimi.sukunimi@cristallitalous.fi

Kaivolahdenkatu 4 lt2
00810 Helsinki
Laskutusosoite: 003725398449 OpusCapita